Watervilla Ballingbuer

Fantastische en karakteristieke watervilla aan open vaarwater in Friesland

Welkom bij Watervilla Ballingbuer

Fantastische en karakteristieke watervilla uit 1915 aan open vaarwater. Volledig gemoderniseerd, van alle gemakken voorzien en een heerlijke plaats om van rust en water(sport) te genieten. Stap vanuit deze 'parel in Friesland' direct op de boot om heerlijk te zeilen, te vissen of te varen. In de directe omgeving liggen Joure, Sneek en Heerenveen waar je terecht kunt voor allerlei voorzieningen, zowel in de zomer alsook in de winter.


Indeling van de Watervilla Ballingbuer

De watervilla beschikt over een ruime woonkamer met uitzicht op het water en openslaande deuren naar het terras aan de zijkant van de villa. Door middel van 3 trede kom je in de eetkamer met open keuken. In de eetkamer staat een ruime eettafel voor 6-8 personen. Vanuit hier zijn openslaande deuren naar het terras aan de tuinkant van de villa. In de hal bevinden zich het toilet, muurkast en cv-ruimte. 

Via de hal is de slaap- en badkamer op de begane grond bereikbaar. In deze slaapkamer staat een heerlijk 2-persoons boxspringbed. De inloopkast biedt veel opbergruimte voor kleding en eventuele andere spullen. De en-suite badkamer beschikt over een dubbel douche, dubbele wastafel en toilet. 

Via de trap kom je op de verdieping waar aan weerszijde van de verdieping een slaapkamer met en-suite badkamer bevinden. Op de overloop staat een bureau voor als je toch even wat werk moet doen. Het tweede toilet bevindt zich ook op de overloop.

De slaapkamer aan de waterkant is voorzien van een 2-persoons Auping bed. Er is voldoende kast ruimte voor kleding. De en-suite badkamer heeft een bad, douche en dubbele wastafel. Geniet van het uitzicht terwijl je heerlijk ontspant in bad.

De slaapkamer aan de tuinkant beschikt over een 2-persoons Auping bed en twee 1-persoons bedden. In de doorgang is een inbouwkast voor de kleding. De en-suite badkamer beschikt over een douche en dubbele wastafel. 

In de galerie zijn diverse foto's van het huis en de verschillende kamers opgenomen.